Privat

Dry Ice Technology yder unik rådgivning til private renseprojekter. Lige fra møbler og biler til husfacader. Vi renser alt, hvad du kan komme på.

Kontakt os allerede i dag, så blæser vi skidtet væk.

Kontakt om rens til private

Privat afrensning – få renset alt, hvad din fantasi kan komme i tanke om.

Hos Dry Ice Technology er der rig mulighed for dig og dine bekendte for at få afrenset alt, hvad du kan komme i tanke om, lige fra cykler, plæneklippere, havegrillen, bilen indvendig/motorrum, havemøbler, hynder fra campingvognen, tæpper, havefigurer, facader af træ/murværk til fælge og andre autodele. Med andre ord er det kun din fantasi, der sætter grænserne.

I Vestjyllands første tøriscenter tilbyder vi over 25 års erfaring med knowhow inden for rensning og behandling af alle typer overflader. Du kan komme til vores center, hvor du selv blæser tingene, eller du kan leje vores udstyr og tilkøbe det blæsemiddel, du skal bruge for at gøre det hjemme hos dig selv. Den sidste løsning er, at vi udfører blæsearbejdet for dig ud fra de kvalitetskrav, som du har.

Vi skræddersyer, så du får den rensemetode, der passer bedst til dig og dit projekt. Alle vores rensemetoder er kemifri og kun med naturlige blæsemidler.

Kontakt os allerede i dag via vores kontaktformular, så tager vi en uforpligtende snak med dig om dit næste renseprojekt.

Kontakt os omkring afrensning

Se før og efter resultater

Læs mere om vores fire mest brugte rensemetoder

Fremtidens rengøringsteknologi

Tøris

Praktisk og effektiv

Lava

Skånsom og effektiv rens, som giver en flot finish

Vandpolering

En effektiv støv- og gnistfri rens

Ultra højtryk

Kontakt os omkring din renseopgave

Hos Dry ice Technology tilbyder vi over 25 års erfaring med stor knowhow inden for rensning samt behandling af alle typer overflader.

Vi står altid til rådighed med vores ekspertise på henvendelser på både e-mail, telefon eller via formularen.

Vi udformer et tilbud til dig på opgaven, alt efter hvilken metode vi i fællesskab finder bedst egnet til netop dit produkt.

"*" indicates required fields

Slip fil her eller
Max. file size: 64 MB, Max. files: 10.
    Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
    Skriv til os

    Ring til os