Tørisblæsning – en revolutionerende afrensningsmetode

Tørisblæsning er en revolutionerende rensemetode, hvor man anvender tøris i form af piller, der blæses ud på overfladen, der skal renses. Da tøris er CO2 i fast form, efterlader det ikke andet affald end det skidt, som renses af, og forårsager derfor minimal slitage.

Kontakt os omkring tøris

Tørisblæsning er en skånsom og miljøvenlig rens som også er effektiv

Blæsning med tøris er en tør rens, som omdanner sig til gas igen efter brug. Derfor kan man rengøre mere sarte emner såsom finmekaniske og elektroniske dele med denne metode.

Med vores udstyr er det oftest muligt at isblæse på stedet og i alle hjørner og kroge. Derved undgår man tidskrævende og kostbar afmontering, forsendelse og efterfølgende montering. Og da tøris omdannes til gas, betyder det også, at der ikke er omkostninger til bortskaffelse af blæsemiddel og opløsningsmidler, og det rengjorte emne kan tages i brug med det samme.

Samlet set er tørisblæsning en miljøvenlig, effektiv, udgiftsbesparende og hurtig rensemetode.

Kontakt os allerede i dag via vores kontaktformular, så tager vi en uforpligtende snak med dig om dit næste renseprojekt.

Kontakt os omkring afrensning

Fremtidens rengøringsteknologi.

Med den øgede fokus på miljøvenlig rens uden kemi og anvendelse af andre virksomheders restprodukter mener vi, at tørisblæsning er den optimale rensemetode at anvende til en grønnere fremtid. Vi producerer vores tøris af flydende CO2, som er et restprodukt fra biogasproduktion, der leveres af Strandmøllen A/S. Og da metoden tillige også er skånsom, kan vi derfor rense næsten alt. Kun fantasien sætter grænser.

Fordele ved Tørisblæsning:

 • Kræver ikke vand eller kemi
 • Kræver ikke pulver som andre blæsningsmetoder
 • Er et restprodukt fra biogasproduktion
 • Omkostningsbesparende
 • Særlig velegnet til sarte elementer (elektronik)
 • Efterlader kun affald fra det skidt, der blæses af

Eksempel på hvad tøris kan rense:

Kontakt os omkring din renseopgave

Hos Dry ice Technology tilbyder vi over 25 års erfaring med stor knowhow inden for rensning samt behandling af alle typer overflader.

Vi står altid til rådighed med vores ekspertise på henvendelser på både e-mail, telefon eller via formularen.

Vi udformer et tilbud til dig på opgaven, alt efter hvilken metode vi i fællesskab finder bedst egnet til netop dit produkt.

"*" indicates required fields

Slip fil her eller
Max. file size: 64 MB, Max. files: 10.
  Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
  Skriv til os

  Ring til os