Rensemetoder

Vi benytter os af flere forskellige blæsemetoder til afrensning. For at opnå den mest effektive og skånsomme rens blander vi tit de forskellige rensemetoder.

Kontakt os omkring afrensning

Skræddersyet afrensning

Alt efter den overflade der skal renses, udvælger vi den rensemetode, der er den mest skånsomme og effektive. Derfor kan du opleve, at vi benytter flere forskellige eller blander metoderne specielt til dit projekt. Med vores erfaring inden for blæsning har vi yderligere udviklet renseblandinger til fx biler, veteranbiler, motorcykler, både, campingvogne mv., som vi har erfaring med virker bedst til den givne opgave.

Ved større eller mere krævende renseprojekter såsom husfacader, industri, graffitirens, møbler mv. yder vi en prøverens, så du kan være sikker på, at du får den mest skånsomme, effektive og miljøvenlige rens.

Kontakt os allerede i dag via vores kontaktformular, så tager vi en uforpligtende snak med dig om dit næste renseprojekt.

Kontakt os omkring afrensning

 

Læs mere om vores fire mest brugte rensemetoder

Fremtidens rengøringsteknologi

Tøris

Praktisk og effektiv

Lava

Skånsom og effektiv rens, som giver en flot finish

Vandpolering

En effektiv støv- og gnistfri rens

Ultra højtryk

Gør-det-selv og spar lønnen

Hos Dry Ice Technology rådgiver vi og udlejer maskiner og vores faciliteter til gør-det-selv, så du kun betaler for blæsemiddel, leje af maskinen og facilitet. Med i gør-det-selv følger der oplæring i brug af maskinen og blæseteknik. Derved kan du spare arbejdslønnen væk.

Læs mere om leje og gør-det-selv

Kontakt os omkring din renseopgave

Hos Dry ice Technology tilbyder vi over 25 års erfaring med stor knowhow inden for rensning samt behandling af alle typer overflader.

Vi står altid til rådighed med vores ekspertise på henvendelser på både e-mail, telefon eller via formularen.

Vi udformer et tilbud til dig på opgaven, alt efter hvilken metode vi i fællesskab finder bedst egnet til netop dit produkt.

"*" indicates required fields

Slip fil her eller
Max. file size: 64 MB, Max. files: 10.
    Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
    Skriv til os

    Ring til os