Ultrahøjtryk

Med Dry Ice Technology Ultra Højtryksanlæg på op til 2500 bar er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvilke opgaver der kan løses.

Kontakt om ultrahøjtryk

Ultra-højtryk en støv- og gnistfri rens.

Grundlæggende er ultra-højtryksrensning vand, der blæses med ultrahøj hastighed på det emne, der skal rengøres. Vi arbejder fra 250 bar op til 2500 bar med forskellige vandmængder alt efter det behov, der er på den specifikke opgave. Da der kun bruges vand til afrensning, er dette en effektiv støv- og gnistfri rens.

Kontakt os allerede i dag via vores kontaktformular, så tager vi en uforpligtende snak med dig om dit næste renseprojekt.

Kontakt os omkring afrensning

Effektiv industri rens

Metoden er særlig effektiv til industri EX-områder eller områder, hvor der ikke må støves med pulver eller skidtet, der blæses af. Derfor er ultra-højtryk en god metode til at rense alt, hvad du kan komme på.

Fordele:

 • Støvfri rens
 • Gnist fri rens
 • Kræver ikke kemi
 • Intet blæsemateriale efterlades i emnet
 • Regulering af vandforbruget efter opgaven

Se før og efter resultater

Kontakt os omkring din renseopgave

Hos Dry ice Technology tilbyder vi over 25 års erfaring med stor knowhow inden for rensning samt behandling af alle typer overflader.

Vi står altid til rådighed med vores ekspertise på henvendelser på både e-mail, telefon eller via formularen.

Vi udformer et tilbud til dig på opgaven, alt efter hvilken metode vi i fællesskab finder bedst egnet til netop dit produkt.

"*" indicates required fields

Slip fil her eller
Max. file size: 64 MB, Max. files: 10.
  Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
  Skriv til os

  Ring til os