Lavablæsning som afrensingsmetode

Lavablæsning er en innovativ rensemetode, hvor man anvender pulver lavet af vulkansk aske. Metoden er et blødere slibemiddel end fx glas, og der bruges langt mindre pulver end ved sandblæsning. Derfor er lavablæsning et godt miljørigtigt alternativ til sandblæsning.

Kontakt om afrensning med lava

Lavablæsning, en skånsom, miljørigtig og omkostningsbesparende rens

Afrensning med lavapulver er skånsomt og meget effektivt til næsten alle overflader. Metoden har store miljø- og omkostningsmæssige fordele, da den i forhold til fx sandblæsning er fri for giftige partikler, bruger langt mindre blæsemiddel og skader næsten ikke den blæste overflade. Derfor vil I kunne opleve en besparelse på skader efter blæsning og bortskaffelse af blæsemiddel i forhold til sandblæsning.

Lavablæsning er en effektiv rens til næsten alle overflader

Lava kan bl.a. bruges til facader, hvor alt fra murværk, betonvægge og pudsede facader til træfacader og konstruktioner skal renses. Derudover kan man lavablæse antikke møbler, der skånsomt skal have fjernet lak, maling eller sodskader. Ydermere kan metoden benyttes til rensning af motorcykeldele, til at fjerne maling og rust fra biler, rens af rustfrit stål, brandskader, industrirens, træ og meget mere.

Kontakt os allerede i dag via vores kontaktformular, så tager vi en uforpligtende snak med dig om dit næste renseprojekt.

Kontakt os omkring afrensning

Lavablæsning en innovativ rensemetode

Med den øgede fokus på at genanvende ressourcer, miljøvenlig rens uden kemi og at nedbringe restprodukter er blæsning med lavapulver en god, innovativ løsning i forhold til andre blæsemidler. Lavapulveret, vi bruger som blæsemiddel, er et genbrugs- og naturprodukt. Og alt efter materialet, der skal blæses, kan vi blande pulveret enten med tøris eller vand.

Derfor er lavablæsning en god innovativ rens til en grønnere fremtid.

Fordele ved lavablæsning:

 • Kræver ikke vand
 • Kræver ikke nær så meget pulver som andre blæsningsmetoder
 • Naturprodukt, som skåner miljøet
 • Omkostningsbesparende
 • Særlig velegnet til sarte elementer (f.eks. aluminium)
 • Mindre restaffald end ved andre metoder
 • Genbrugsprodukt fra anden industri

Se før og efter resultater

Kontakt os omkring din renseopgave

Hos Dry ice Technology tilbyder vi over 25 års erfaring med stor knowhow inden for rensning samt behandling af alle typer overflader.

Vi står altid til rådighed med vores ekspertise på henvendelser på både e-mail, telefon eller via formularen.

Vi udformer et tilbud til dig på opgaven, alt efter hvilken metode vi i fællesskab finder bedst egnet til netop dit produkt.

"*" indicates required fields

Slip fil her eller
Max. file size: 64 MB, Max. files: 10.
  Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
  Skriv til os

  Ring til os