15 kg 3 mm tøris (inkl. kølekasse. Prisen er inkl. moms)

HUSK at tøris kun kan holde sig i 2-3 dage og at det fordamper med mellem 15-25% om dagen (afhængigt af omgivelsestemperaturen). Så et godt råd er, at der tidligst bestilles 1-2 dage før det skal bruges.

Varenummer (SKU): 320-2-1-1 Kategori:

425,00 DKK

På lager - Sendes inden for 1-2 arbejdsdage

Beskrivelse

Standard 3 mm tøris pille til brug ved rengøring Leveres i 30 mm (isolering) kølekasse. Er inkluderet i prisen. Bruges også i forbindelse med fremstilling af “scenerøg”

Håndtering af tøris

Tøris er meget koldt og skal anvendes med forsigtighed. Husk altid at bruge handsker, da direkte kontakt kan give frostskader på huden.

Tøris må aldrig bruges i drinks, da der er risiko for at tøris sluges. Det kan medføre skader i mund og spiserør.

Husk altid at opbevare tørisen i et ventileret område. Tøris består af CO2 som kan forårsage kvælning ved større koncentration. Husk at det også gælder ved transport af tøris i bil eller anden transport.

Husk altid at give tørisen mulighed for at “dampe af”. Tørisen udvider sig ca. 800 gange og kan medføre eksplosion, hvis der ikke er mulighed for afdampning.

Youtube og andre medier er fulde af situationer, hvor man har brugt tøris til “tøris bomber”. Det er livsfarligt og vi opfordrer på det kraftigste aldrig at gøre sådanne forsøg med tøris.

Husk altid at holde det væk fra børns rækkevidde. Ordet IS er magisk og børn er ligeglade med om det er tørt eller blødt.

Yderligere information

Vægt 15 kg
Størrelse 40 × 30 × 25 cm

Kontakt os omkring din renseopgave

Hos Dry ice Technology tilbyder vi over 25 års erfaring med stor knowhow inden for rensning samt behandling af alle typer overflader.

Vi står altid til rådighed med vores ekspertise på henvendelser på både e-mail, telefon eller via formularen.

Vi udformer et tilbud til dig på opgaven, alt efter hvilken metode vi i fællesskab finder bedst egnet til netop dit produkt.

"*" indicates required fields

Slip fil her eller
Max. file size: 64 MB, Max. files: 10.
    Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
    Skriv til os

    Ring til os