Røg med tøris


Hvordan skaber tøris røg?Tøris

Tøris, som er CO2 i fast form, fordamper, når den udsættes for temperaturer, der er varmere end -79 C. Når denne fordampning kombineres med vand, skabes der hvid tågelignede røg. Man siger, at blandingen af tøris og vand sublimeres til en kold blanding af kuldioxid og fugtig luft.

Hvordan skabes den tykke og mere dramatiske røgeffekt?

Den mere dramatiske og tykke røg skabes ved brug af varmt til kogende vand, som hældes over tørisen. Vandets temperatur bestemmer tykkelsen af røgen. Derfor vil du opleve, at ved brug af kogende vand vil røgeffekten være ekstrem tyk, men tørisen vil derved også fordampe hurtigere, og derfor vil effekten ikke vare længe. Derimod hvis ønsket er en røgeffekt, der varer i længere tid eller en lettere tåget røgeffekt, vil håndvarmt vand være mere optimalt at bruge.

For at sprede røgen mere ligesom en røgmaskine, kan der bruges en blæser på lav indstilling til at blæse røgen rundt.

Hvornår bruges tøris som røg?

Tøris bruges både af private og erhverv til at skabe specialeffekter i form af en tyk dramatisk tåge eller røg.

I industrien bruges det tit i film og mediebranchen til fx film , musikvideoer eller til at skabe et dramatisk billede med røg eller tåget effekt.

Private bruger det tit til fester, halloween eller fastelavn mv. Til fester bruges det tit til at skabe en wauw-effekt ved baren eller ved dansegulvet. Tit bruges tørisen også til at køle drikkevarer hurtigt ned.

Skab uhygge med tøris!

Laver du græskar eller sukkerroe til halloween eller fastelavn, kan du bruge tøris til at skabe en dramatisk og uhyggelig stemning.

Kontakt os omkring din renseopgave

Hos Dry ice Technology tilbyder vi over 25 års erfaring med stor knowhow inden for rensning samt behandling af alle typer overflader.

Vi står altid til rådighed med vores ekspertise på henvendelser på både e-mail, telefon eller via formularen.

Vi udformer et tilbud til dig på opgaven, alt efter hvilken metode vi i fællesskab finder bedst egnet til netop dit produkt.

"*" indicates required fields

Slip fil her eller
Max. file size: 64 MB, Max. files: 10.
    Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
    Skriv til os

    Ring til os